تبلیغات
دانش نانو
قالب وبلاگ
دانش نانو
دانستنی هایی درباره دانش و فناوری نانو 
نویسندگان
به نام خدا

دانشمندان ایتالیایی موفق به تولید نانوروبشگر اپتیكی برای شناسایی سریع شكر در غذا با قابلیت كنترل قند در غذای افراد دیابتی شدند.

به گزارش سرویس فن‌آوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دانشمندان ایتالیایی با استفاده از قدرت آنتی‌اكسیدانی غذا برای تولید نانوذرات طلا از محلولی با طلای سه ظرفیت جهت توسعه یك حسگر قند تغییر رنگ دهنده مبتنی بر غشاهای نانوالیافی نایلون بهره برده‌اند.

این غشاءها با استفاده از الكتروریسندگی تولید شده و با یون‌های طلای سه ظرفیتی اشباع شده‌اند.

این حقیقت كه انرژی موجود در غذا می‌تواند موجب احیا شدن یون‌های طلا به نانوذرات طلا شود، قبلا به اثبات رسیده است.

اخیرا از این یافته‌ها برای احیای شكر نیز استفاده شده است.

دانشمندان دانشگاه میلان مشاهده كرده‌اند كه در محیط قلیایی (هیدروكسید سدیم 1/0 مولار)، آلدوز و كتوز می‌توانند به عنوان تركیب احیا كننده عمل كنند.

این محققان سطح غشاهای نانوالیافی الكتروریسیده را با یون‌های طلای سه ظرفیتی اشباع كردند.

الكتروریسندگی امكان تولید سریع و كم هزینه غشاهای محكم و ارزان را فراهم می‌كند. الیاف در هم پیچیده حاصل دارای مساحت بالایی بوده و قابلیت تثبیت مقادیر بالایی از محلول طلای سه ظرفیتی را دارند.

رشد نانوذرات باعث می‌شود غشای شفاف در عرض یك دقیقه به رنگ بنفش درآید. نقطه حاصل نشان‌دهنده حضور قند احیا كننده است.

این گروه تحقیقاتی بر این باورند كه چنین نانوروبشگر اپتیكی می‌تواند نقش مهمی در كنترل قند (به‌عنوان مثال در نوشیدنی‌ها و غذاهای دیابتی) ایفا كند.

نتایج این كار تحقیقاتی در مجله Nanotechnology منتشر شده است.



طبقه بندی: دستاوردهای نانو، 
دنبالک ها: نانو تكنولوژی،  
[ یکشنبه 22 فروردین 1389 ] [ 05:50 ق.ظ ] [ سحر ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


درود بر همه ایرانیان شریف
در این وبلاگ مطالبی در مورد دانش و فناوری نانو قرار داده میشود كه امیدوارم مورد توجه شما قرار گیرد.
به این امید كه روزی ایرانی بر فراز قله های دانش قرار گیرد..

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب